Veke kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Veke kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Veke kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Veke kokemuksesi

Veke kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Veke kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Veke kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Palloilukeskus Hutunki Oy kokemuksia

Todella ystävällistä ja huomaavaista palvelua Hutungin vastaanotossa 27.9-28.9! Menimme luokan kanssa keilaamaan, ja kaikki toimi erinomaisesti alusta... Lue lisää

Hobbybox kokemuksia

Olen iloisesti yllättynyt. Tilasin tiistaina 8.3 nastalenkkarit tasan omaa kokoani ja tänään 10.3 ne jo tuli ja oli tosi hyvät ja just sopivat. Kiitos... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Veke kokemuksellesi

Voit valita Veke kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Veke ansaitsee

Kuinka monta tähteä Veke mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Veke kokemuksesi autat muita

Jakamalla Veke kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Veke kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Pycnogenol strong kokemuksia

Olen tosi tyytyväinen. Itse olen saanut avun jalkojen turvotukseen. Kokeilin keväällä ensi kerran. Viikon aikana nilkat oheni. Otin aluksi sen tupla-a... Lue lisää

2m it kokemuksia

Ilmarisen asunto kylmä. Energiaa säästetään. Vieressä Avaran asuntoja, siellä lämpö päällä. Onko laitaa että joutuu omalla sähköpatterilla lämmittää. ... Lue lisää

Mielipiteesi Veke aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Veke on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Veke asiasta.

Veke kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Veke kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Veke kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Veke kokemuksia

2 kommenttia

 1. Uskomatonta mutta totta. sanoo:

  Perivät perintäyhtiön kautta 50 euron perintämaksulla lisättynä jo pari kuukautta sitten palautetun tuotteen hintaa. Olen ollut heihin yhteydessä useita kertoja koskien aiheetonta laskua. He ovat ilmoittaneet että minun pitää selvittää asia Klarnan kanssa, joka hoitaa laskutusta ja Klarna on ilmoittanut että minun pitää selvittää asia Veken kanssa. Ilmeisesti heillä joku sisäinen virhe ja lopputulos on tämä. Tässä vaiheessa olen käyttänyt niin paljon aikaa asian selvittelyyn että minun pitäisi lähettää lasku Vekelle eikä päin vastoin.

  0
  0
 2. Lea Lavikainen sanoo:

  Hei !
  Olen tilannut sohvan ja odotellut sitä sovittuun aikaan, ei vaan kuulu eikä näy. Tästäpä näpyttelemään asian tiimoin. Ei ole vastauksia tullut vekeltä eikä postilta.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *