Woima vapaa ajan akku kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Woima vapaa ajan akku kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Woima vapaa ajan akku kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Woima vapaa ajan akku kokemuksesi

Woima vapaa ajan akku kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Woima vapaa ajan akku kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Woima vapaa ajan akku kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Shein kokemuksia

Shein tilaukseni tuli paikalliselle nouto pisteelle mutta shein ei ollut laittanut pakettiin tietojani jotka ovat oikein laitettu sheinille kuitenkin ... Lue lisää

Saaren taika kokemuksia

Saippuat kuivattavat ihoa liikaa, en pidä. Kalliita tuotteita. Epäilen, että palautteet ovat keksittyjä, koska kun tilasin tuotteita, ei minulle tullu... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Woima vapaa ajan akku kokemuksellesi

Voit valita Woima vapaa ajan akku kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Woima vapaa ajan akku ansaitsee

Kuinka monta tähteä Woima vapaa ajan akku mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Woima vapaa ajan akku kokemuksesi autat muita

Jakamalla Woima vapaa ajan akku kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Woima vapaa ajan akku kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Fiat ducato automaatti kokemuksia

2019 mallin Adria Coral Nordcap 42000km ajettu ja vaihteet katosivat juuri ennen liikenneympyrää Kouvolassa. Sain sitten 1 jostain kumman syystä pääle... Lue lisää

Motomaatti kokemuksia

Kävin Konalan Motomaatilla tänään lauantaina klo 14.30 tarkoituksena lampun vaihto. Olin käynyt jo edell.päivänä mutta kovin konoa. ..Kysyin missä vuo... Lue lisää

Mielipiteesi Woima vapaa ajan akku aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Woima vapaa ajan akku on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Woima vapaa ajan akku asiasta.

Woima vapaa ajan akku kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Woima vapaa ajan akku kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Woima vapaa ajan akku kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Woima vapaa ajan akku kokemuksia

10 kommenttia

 1. Juha-pekka savolainen sanoo:

  Melko uus woima akku meni oikosulkuun!

  1
  0
 2. Sami Muilu sanoo:

  6A 24h Napajännite 12,5V. Ensimmäinen lataus.
  Vaihtoon menee. Sökö se on.
  Woima vapaa-ajan akku 80Ah

  1
  0
 3. Alpo Järvenpää sanoo:

  Sama kuin Samilla 80A, ekalataus käytön jälkeen ei ota virtaa oikosessa, saa nähdä takuun kanssa

  1
  0
 4. Sami sanoo:

  Kesti pari uistelureissua hyvin ja sen jälkeen tehot laski radikaalisti ilman mitään hyvää syytä.
  Tyypillinen karvalakki malli akuista.

  1
  0
 5. osmo r lieksa sanoo:

  Latasin akun täyteen ja menoksi asuntovaunulla. Akku ei ota virtaa kunnolla laskee 12,4 heti vaikka kulutusta ei mitään. Parin vrk jälkeen 12,00, joten lepojännite ei kauan kestä. Purkautuminen tosi nopeaa. 2 viikon jälkeen tyhjä.

  1
  0
 6. Jukka S sanoo:

  Yks kesä ja vain muutama ajelu sähkö mootoriveneelä ja akku ei ota virtaa vastaan. Pakko ostaa uus.

  0
  0
 7. Gösta Pellikka sanoo:

  Vuoden venekäytössä ollut akku vuotaa happoa kupeestaan. Alumiiniturkissa 40 X 70 cm hohtavan kirkas kohta. Aivan luokatonta sekundaa, virran puolesta sentään tähän asti toimi. Heti vaihtoon!

  0
  0
 8. Jaakko sanoo:

  Woima akku oli räjähtänyt yön aikana ja koko yläkansi säpäleinä ja palat pitkin terassia. Rikkihapot ympäriinsä. Akku oli latauksessa älylaturilla. Käytin akkua sähköperämoottorissa, ja onni onnettomuudessa ettei räjähtänyt ajon aikana jolloin akku on veneen lattialla jalkojen alla.

  1
  0
 9. Merkin vaihto takaisin Vartaan sanoo:

  Itsellä Woima sarttiakku kuumeni ja pullistui. Haju paljasti, ettei kaikki ole kunnossa. Akku 9kk käytössä. Akku kotelo lattian alla jalkotilassa. Onneksi ei räjähtänyt. Haju jäi kyllä sisätiloihin pitkäksi aikaa. Saa nähdä meneekö takuuseen vai jääkö viimeiseksi woima akuksi.

  0
  0
 10. Starttiakut toimii sanoo:

  woima akku mökillä aurinkopaneli järjestelmässä,latasin akkulaturilla,räjähti taivaan tuuliin! vaarallinen kapistus!

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *