Ebookers kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Ebookers kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Ebookers kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Ebookers kokemuksesi

Ebookers kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Ebookers kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Ebookers kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Koutakoti Oy kokemuksia

Täysin epäselvää mitä kuntoutus on.. Ohjaus minuutin tarkkaa holhousta ja ohjaajat tarkkoja omasta arvostuksesta, joten ei mitään ammatti etiikkaa. Ke... Lue lisää

Menevä taksi kokemuksia

Matka 3.12.2021 Coronaria Silmäsairaalasta Hyvinkäälle: auto tuli nopeasti ja kuljettaja riensi avaamaan oven. Matka oli todella onnistunut. Harmi, et... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Ebookers kokemuksellesi

Voit valita Ebookers kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Ebookers ansaitsee

Kuinka monta tähteä Ebookers mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Ebookers kokemuksesi autat muita

Jakamalla Ebookers kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Ebookers kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Betmiga kokemuksia

Sain Betmigaa viikkoja on/off jatkuneeseen kirvelyyn virtsaputken suulla. Jouduin juoksemaan tunnin välein wc:ssä, tiheävirtsaisuus on vuosikymmeniä k... Lue lisää

Lumo asunnot kokemuksia

Voisin kuvailla Lumo asuntoja mielenterveyparantujien asuntoina. Aina oli jotain häiriötä, rappukäytävän seiniä sotkettu ja yöt oli todella rauhattomi... Lue lisää

Mielipiteesi Ebookers aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Ebookers on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Ebookers asiasta.

Ebookers kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Ebookers kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Ebookers kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Ebookers kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

1 kommentti

  1. Emilia sanoo:

    Asiakaspalvelu reklamaatiotapauksessa täysin ala-arvoista. Ostin ebookersin kautta hotelliviikon, johon kuului ebookersin varausvahvistuksen mukaan ilmaiset aamiaiset. Hotellissa kävi ilmi, että näin ei ollutkaan, vaan aamupalat olisi pitänyt maksaa erikseen. Olen nyt puolitoista kuukautta yrittänyt hoitaa reklamaatiotapausta ebookersin ”asiakaspalvelun” kanssa, mutta mitään ei ole tapahtunut. Asiakaspalvelu vastaa sähköpostiin uudelleen ja uudelleen samalla jargonilla, että asiani siirretään eteenpäin ja minulle vastataan 72 tunnin kuluessa. Kyllä on pitkiä tunteja ebookersilla. Asiakaspalvelunumeroon soittaminen osoittautui täydeksi tragikomediaksi, minua palloteltiin työntekijältä toiselle 45 minuuttia, ja välillä jouduin pitkiä aikoja kuuntelemaan jonotusmusiikkia, kun työntekijä ”hoiti asiaani”. Vaikka soitin suomenkieliseen palveluun, minut siirrettiin lopulta englantia puhuvalla ”asiakaspalvelijalle”, joka laittoi minut taas kuuntelemaan jonotusmusiikia, kunnes katkaisi puhelun.

    0
    0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *