Miseva oy kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Miseva oy kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Miseva oy kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Miseva oy kokemuksesi

Miseva oy kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Miseva oy kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Miseva oy kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Beautyhair Sirpa Mansner Oy kokemuksia

Malmilla 9.10 epäonnistunut pojan hiusten leikkaus, kesti 45 min, epätasainen jälki silti. Lisäksi vaadittiin maski 10 vuotiaalle, mutta hetken päästä... Lue lisää

Joom kokemuksia

Tilasin Joomista tavaraa touko-kesäkuun vaihteessa noin 30 eurolla. Valitettavasti maksoin tuotteet samantien. Nyt elämme heinäkuun loppua, eikä Joomi... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Miseva oy kokemuksellesi

Voit valita Miseva oy kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Miseva oy ansaitsee

Kuinka monta tähteä Miseva oy mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Miseva oy kokemuksesi autat muita

Jakamalla Miseva oy kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Miseva oy kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Raksystems kokemuksia

Tilasin 10-vuotistarkastuksen meille ja naapuritaloyhtiölle synergiassa. Tarkastuksessa jätettiin tekemättä kokonaan alapohjan tarkastus, mikä on toki... Lue lisää

KoskiHoiva Oy kokemuksia

En voi suositella kenellekään!! Työvuorot ovat tuhottoman pitkiä, ei aikaa pitää taukoja eikä syödä. Töihin pyydetään vapailta ja lomilta. Jos et suos... Lue lisää

Mielipiteesi Miseva oy aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Miseva oy on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Miseva oy asiasta.

Miseva oy kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Miseva oy kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Miseva oy kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Miseva oy kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

9 kommenttia

 1. Laura Kesäläinen sanoo:

  Ostimme perheellemme Misevan tarkastaman vaunun käyttökuntoisena ja hyvänä perhevaununa. Vaunu osoittautui lahoksi ja homeiseksi. Miseva ei suostu korvaamaan mitään eikä korvaamaan kauppaa, vaan käskivät viedä asian kuluttajaneuvonnan sovitteluun. Perheemme kesäloma siis pilalla ja homeinen vaunu riesana.

  4
  0
 2. Mikko kekäläinen sanoo:

  Huolto kyvytön

  1
  0
 3. Ei nimeä sanoo:

  Huono palvelu. Useat autot ja vaunut melko vanhoja ja yli hintaista. Kaveri osti m-auton ja huomasi asunto osan seinä olevan märkä. Ei korvauksia.

  4
  0
 4. Pettynyt vaimo sanoo:

  osti..e alkukesästä asuntoauton miehen sairauden takia emme voi ajaa enää pitempiä matkoja joten hinnoitimme Uton eräällä asuntovaunu myyjällä hän totesi että autossa on kosteutta yritimme peruuttaa kaupan myyjä kävi mittarin kanssa ja huomasi että kosteutta on eivät silti suostu peruutukseen vaan sanoivat ettei kosteutta ole ja että autoa pidetty ulkona missä sitten kesällä auto ollut meillä 4 kuukautta nopeasti se kosteusvaurio sitten tuli kannattaa olla tarkka jos sieltä firmasta ostaa jotain ja vaatia kaikki tarkistukset paperille

  3
  0
 5. Ex asiakas sanoo:

  Eivät vastaa edes sähköpostiin. Jopa toimistusjohtajakaan ei reagoinut asiaan millään tavoin. huonosti palvelevat ja ovat valitettavan tylyjä. Jos oot vaan katsomassa vaunuja ja kiinnostunut mut palvelua tuskin saat. Vaan on tarkoitettu tosiostajille. En palaa tuonne enää.

  3
  0
 6. JJ sanoo:

  Asuntoauto ei läpäissyt jarrujen takia katsastusta 5kk oston jälkeen. Korjauskehotuksia kolme. Eivät korvaa mitään. Heille virhevastuu on tuntematon asia ja vastaus reklamaatioon ivallinen. Muutama muukin epäkohta tullut esille. Luulimme ostavamme hyvän toimivan auton. Ei voi missään tapauksessa suositella!

  3
  0
 7. JVP sanoo:

  Hyvä vaunu piti olla, kosteutta löytyi, sen tunnusti että asiasta tiesivät, näkyi kuulemma myyntihinnassa. Ei näkynyt ja ihan aiheellista olisi ollut asiasta kertoa. No nyt menee kuluttaja-asiamiehelle selvitettäväksi.

  2
  0
 8. Pettynyt sanoo:

  Ala arvoista palvelua ja huonoja kauppoja. Älkää ostako täältä mitään, ei takuita mistään eikä kauppoja peruta.

  1
  0
 9. Entinen Misevan asiakas sanoo:

  Palvelu on asiallista tasan siihen asti kun toivovat saavansa kaupat tehtyä. Sen jälkeen käytös tylyä. Eivät ole valmiita ratkaisemaan mitään, kuluttajariitalautakuntaan käskevät ottaa yhteyttä, ilmeisesti tuttua heille. Tuossa liikeessä ei kannata asioida jos ei halua itselleen harmia.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *