Miseva oy kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Miseva oy kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Miseva oy kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Kerro Miseva oy kokemuksesi

Miseva oy kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Miseva oy kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Miseva oy kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Valitse oikea määrä tähtiä Miseva oy kokemuksellesi

Voit valita Miseva oy kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Miseva oy ansaitsee

Kuinka monta tähteä Miseva oy mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Miseva oy kokemuksesi autat muita

Jakamalla Miseva oy kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Miseva oy kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Mielipiteesi Miseva oy aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Miseva oy on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Miseva oy asiasta.

Miseva oy kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Miseva oy kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Miseva oy kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Miseva oy kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

5 kommenttia

 1. Laura Kesäläinen sanoo:

  Ostimme perheellemme Misevan tarkastaman vaunun käyttökuntoisena ja hyvänä perhevaununa. Vaunu osoittautui lahoksi ja homeiseksi. Miseva ei suostu korvaamaan mitään eikä korvaamaan kauppaa, vaan käskivät viedä asian kuluttajaneuvonnan sovitteluun. Perheemme kesäloma siis pilalla ja homeinen vaunu riesana.

 2. Mikko kekäläinen sanoo:

  Huolto kyvytön

 3. Ei nimeä sanoo:

  Huono palvelu. Useat autot ja vaunut melko vanhoja ja yli hintaista. Kaveri osti m-auton ja huomasi asunto osan seinä olevan märkä. Ei korvauksia.

 4. Pettynyt vaimo sanoo:

  osti..e alkukesästä asuntoauton miehen sairauden takia emme voi ajaa enää pitempiä matkoja joten hinnoitimme Uton eräällä asuntovaunu myyjällä hän totesi että autossa on kosteutta yritimme peruuttaa kaupan myyjä kävi mittarin kanssa ja huomasi että kosteutta on eivät silti suostu peruutukseen vaan sanoivat ettei kosteutta ole ja että autoa pidetty ulkona missä sitten kesällä auto ollut meillä 4 kuukautta nopeasti se kosteusvaurio sitten tuli kannattaa olla tarkka jos sieltä firmasta ostaa jotain ja vaatia kaikki tarkistukset paperille

 5. Ex asiakas sanoo:

  Eivät vastaa edes sähköpostiin. Jopa toimistusjohtajakaan ei reagoinut asiaan millään tavoin. huonosti palvelevat ja ovat valitettavan tylyjä. Jos oot vaan katsomassa vaunuja ja kiinnostunut mut palvelua tuskin saat. Vaan on tarkoitettu tosiostajille. En palaa tuonne enää.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.