Ticket.fi kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Ticket.fi kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Ticket.fi kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Ticket.fi kokemuksesi

Ticket.fi kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Ticket.fi kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Ticket.fi kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Lämpöykkönen kokemuksia

Myyjä lupasi vesilämpöpumpun asennuksen kahdessa päivässä. Töitä tehtii löysästi kolme päivää ja sitten homma jäi kesken. Ketään ei kuulunut viikkoon,... Lue lisää

Mattotukku.fi kokemuksia

Olen puolen vuoden aikana ostanut kaksi mattoa Mattotukusta, ensin ison maton olohuoneeseen ja hieman myöhemmin pitkän käytävämaton. Molemmat hankinna... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Ticket.fi kokemuksellesi

Voit valita Ticket.fi kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Ticket.fi ansaitsee

Kuinka monta tähteä Ticket.fi mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Ticket.fi kokemuksesi autat muita

Jakamalla Ticket.fi kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Ticket.fi kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Popsa valokuvakirja kokemuksia

Erittäin kätevä tapa tehdä albumi. Kuitenkin hieman hankalaa tsekata isosta määrästä kuvia puuttuuko pää kuvasta jne. Koska systeemi herkästi heittää ... Lue lisää

Stiga moottorisaha kokemuksia

Ostin Stiga mootorisahan laitoin kasaan pistin öljyt+bensan. Käynistys meni hyvin muttei ottanut kieroksia kuulu buua. Kun sammutin ja käynistin piti ... Lue lisää

Mielipiteesi Ticket.fi aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Ticket.fi on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Ticket.fi asiasta.

Ticket.fi kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Ticket.fi kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Ticket.fi kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Ticket.fi kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

1 kommentti

 1. Matti K sanoo:

  VAROKAA TICKET. -palvelua (#ticket.fi, #ticket.se, #ticket.no, #ticket.de).
  Maksoin lentolipustani 602 Euroa, mutta lentoyhtiö siirsi lentoa yli 6 tuntia, joten EU-sääntöjen mukaan olin oikeutettu täyteen palautukseen. TICKET.FI palautti vain 318 Euroa. Mitään palvelua ei saa, nettisivut ovat epäselvät, koskaan et tiedä mitä olet varannut (esim. laukkujen lukumäärä) ja lentojen peruuttaminen todella vaikeaa, vaikka syy olisi lentoyhtiössä. Puhelinpalveluun on järkyttävän pitkä jono, puhelu on kallis ja vastaaja mitään tietämätön help desk henkilö Intiassa ja puhuu huonoa englantia. Veloittavat jokaisesta asiasta 159 Euroa ja myös silloin, kun lentoyhtiö peruu lennon tai muuttaa lentoa. Maksavat peruutetun lennon hinnan takaisin vasta 6-8 viikon kuluttua. Aivan surkea palvelu. ÄLÄ KÄYTÄ ticket. palvelua (#ticket.fi, #ticket.se, #ticket.no, #ticket.de).
  ticket.fi kokemuksia
  ticket.se kokemuksia
  ticket.no kokemuksia
  ticket.de kokemuksia

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *